PLUK DE DAG

Echt Bloemenhof

Met Bloemenhof krijgt het gebied tussen de Seringenstraat, de Tulpenstraat, de Rijksweg Noord en de Kerkveldsweg Oost in de Echtse wijk Schilberg een prachtige nieuwe invulling.

 

Bloemenhof wordt een heerlijke buurt om te wonen, met gezellige gezinswoningen en fijne appartementen. De woningen en de appartementen zijn omgeven door groen, waar je straks lekker een wandelingetje maakt en elkaar ontmoet voor een praatje.

De gezinswoningen zijn vormgegeven in een dorpse stijl met veel aandacht voor detail. De architect heeft gekozen voor een warme bronskleurige metselsteen, in combinatie met statige antracietkleurige dakpannen. Deze sluiten mooi aan bij de woningen in de omgeving, en geven tegelijkertijd een knipoog naar het verleden van de locatie als dakpannenfabriek.

Praktisch, compleet en duurzaam

De ideale gezinswoning

De bijzondere pergola’s, stevige boeiboorden en grote kozijnen in kwartsgrijs vormen een mooi contrast met het bronskleurige metselwerk en geven de woningen karakter. De repetitie in de raampartijen creëert rust en harmonie in het straatbeeld. Tegelijkertijd zorgen deze binnen voor een prettige lichtinval in iedere ruimte. Echte blikvangers in de gevels zijn de Franse balkons met bloemmotief op de verdieping.

De in totaal 20 gezinswoningen zijn onderverdeeld in vijf blokken met ieder vier woningen. Dit benadrukt de dorpse opzet van het plan. Iedere woning heeft een fijne tuin en de hoekwoningen hebben daarbij parkeergelegenheid op eigen terrein. Erg praktisch! Daarnaast is er voldoende ruimte om te parkeren voor de deur of in één van de parkeerhofjes in het plangebied.

De woningen zijn stuk voor stuk praktisch van indeling, super compleet en op-en-top duurzaam. Daarbij zijn er diverse optiemogelijkheden om jouw woning in Bloemenhof helemaal eigen te maken.

Bekijk het woningaanbod

In voorbereiding

Fijne appartementen

De appartementen, welke zijn verdeeld over twee stijlvolle woongebouwen, worden straks te huur aangeboden door woningcorporatie Nester. Nester wil hier 32 sociale huurwoningen en 12 middenhuurwoningen realiseren.

Tip voor mensen die interesse hebben in een huurwoning: schrijf u nu ook al in op www.thuisinlimburg.nl. De inschrijfduur is van belang bij de toewijzing van de huurwoningen. De woningen worden in een latere fase via dit systeem verhuurd.

Meer informatie volgt en delen wij ook via: www.nester.nl/bloemenhof.