PLUK DE DAG

Echt Bloemenhof

Met Bloemenhof krijgt het gebied tussen de Seringenstraat, de Tulpenstraat, de Rijksweg Noord en de Kerkveldsweg Oost in de Echtse wijk Schilberg een prachtige nieuwe invulling.

 

Bloemenhof wordt een heerlijke buurt om te wonen, met gezellige gezinswoningen en fijne appartementen. De woningen en de appartementen zijn omgeven door groen, waar je straks lekker een wandelingetje maakt en elkaar ontmoet voor een praatje.

Levensloopbestendige appartementen

De appartementen zijn verdeeld over 2 blokken. De appartementen zijn gebouwd volgens de laatste inzichten. Ook op het gebied van duurzaamheid. Zo zijn de appartementen goed geïsoleerd en liggen er zonnepanelen op het dak van het gebouw die zijn aangesloten op de meterkast in de woning.

De woningen zijn levensloopbestendig ingedeeld, zodat de bewoner er lang prettig in kan blijven wonen. De meeste appartementen in de complexen hebben 2 slaapkamers.
De overige appartementen hebben 1 slaapkamer. Elk appartement heeft een berging in het souterrain, waar de bewoner makkelijk spullen kan opbergen. In het souterrain is een gezamenlijke ruimte waar per appartement een plek is gereserveerd voor het opladen van bijvoorbeeld een scootmobiel of elektrische fiets.

De keuze van de stenen en materialen sluiten mooi aan bij de andere woningen in deze nieuwe buurt. Echte blikvangers in de gevels zijn de (Franse) balkons met bloemmotief.

Bekijk het woningaanbod

De reactie termijn voor de huurwoningen is verstreken.

Fijne appartementen

De appartementen, welke zijn verdeeld over twee stijlvolle woongebouwen, worden te huur aangeboden door woningcorporatie Nester. Nester wil hier 32 sociale huurwoningen en 12 middenhuurwoningen realiseren.

Tip voor mensen die interesse hebben in een huurwoning: schrijf u in op www.thuisinlimburg.nl. De inschrijfduur is van belang bij de toewijzing van de huurwoningen. De woningen worden via dit systeem verhuurd.

Meer informatie delen wij ook via: www.nester.nl/bloemenhof.