RUIMTE OM TE ZAAIEN EN TE OOGSTEN

Hoekwoning

Bij de hoekwoningen in Bloemenhof krijg je de ruimte om te zaaien en te oogsten! Deze heerlijke woningen zijn gelegen op de grotere percelen, met een fijne voor- en zijtuin én een ruime achtertuin. Leg je eigen moestuin aan, plaats een trampoline voor de kinderen of creëer een oase van rust met een mooie loungehoek.

Kenmerken

  • Comfortabel en duurzaam wonen.

  • Fraaie geveldetails, zoals de pergola en het Frans balkon met sierbloemenhekwerk.

  • Ruime woonkamer met zicht op de achtertuin.

  • Met drie fijne slaapkamers op de verdieping ideaal voor gezinnen.

  • Praktische trapkast voor bergruimte binnen en een houten berging buiten.

  • Veilig en vertrouwd parkeren op eigen terrein.

  • Mogelijkheid voor het optioneel toevoegen van een gemetselde buitenberging.

Bekijk de brochure

DOOR DE PERGOLA OMLIJSTE VOORDEUR STAP JE BINNEN IN DEZE VERRASSENDE HOEKWONING. VIA DE ENTREE BEREIK JE DE WOONKAMER EN DE KEUKEN, DIE IN OPEN VERBINDING MET ELKAAR STAAN. LEKKER KOKKERELLEN MET ZICHT OP DE STRAAT, EN SAMEN RELAXEN IN DE WOONKAMER AAN DE TUINZIJDE.

Op de eerste verdieping verbindt de overloop de drie slaapkamers en de badkamer. In de slaapkamer aan de straatzijde geniet je van schitterend lichtinval dankzij de verdiepingshoge raamkozijnen met een Frans balkon. Dit is een echte eyecatcher, het bloemmotief zal binnen een bijzonder schaduwspel creëren! Via een vaste trap bereik je de zolderruimte op de tweede verdieping met een groot dakraam aan de achterzijde. Op deze verdieping tref je de duurzame technische installaties en de opstelplaatsen voor de wasmachine en droger.

Door de uitgekiende plattegronden en praktische indeling worden alle ruimtes in deze woning optimaal benut. En dan zijn er ook nog eens tal van uitbreidingsmogelijkheden. Wat denk je bijvoorbeeld van een buitenberging naast de woning, of nog meer woonruimte op de begane grond door middel van een uitbouw? Download de sfeerbrochure en laat je inspireren door de diverse opties.