ZET DE BLOEMETJES BUITEN

Tussenwoning

Zet de bloemetjes buiten én binnen, in de ruime tussenwoningen in Bloemenhof! De grote raampartijen in de achtergevel zorgen voor een optimale verbinding tussen binnen en buiten. Doe de tuindeuren open en verleng zo je woonkamer met de achtertuin. Dat wordt genieten!

Kenmerken

  • Comfortabel en duurzaam wonen.

  • Fraaie geveldetails, zoals de pergola en het Frans balkon met sierbloemenhekwerk.

  • Ruime woonkamer met zicht op de achtertuin.

  • Met drie fijne slaapkamers op de verdieping ideaal voor gezinnen.

  • Praktische trapkast voor bergruimte binnen en een houten berging buiten.

  • Diverse uitbreidingsopties, waaronder een dakkapel op de tweede verdieping.

Bekijk de brochure

NET ALS BIJ DE HOEKWONINGEN, GA JE DEZE WONINGEN BINNEN DOOR DE PERGOLA OMLIJSTE VOORDEUR. VIA DE ENTREE BEREIK JE DE WOONKAMER EN DE KEUKEN, DIE IN OPEN VERBINDING MET ELKAAR STAAN. DE KEUKEN BEVINDT ZICH AAN DE STRAATZIJDE, DE WOONKAMER GRENST AAN DE FIJNE ACHTERTUIN.

Op de eerste verdieping verbindt de overloop de drie slaapkamers en de badkamer. De hoofdslaapkamer van ruim 15 m2 tref je aan de tuinzijde. De comfortabele badkamer is uitgerust met een wastafel en inloopdouche. Ook tref je hierin een tweede toilet. Via een vaste trap bereik je de zolderruimte met een groot dakraam op de tweede verdieping. Hier tref je de duurzame technische installaties en de opstelplaatsen voor de wasmachine en droger.

Door de uitgekiende plattegronden en praktische indeling worden alle ruimtes in deze woning optimaal benut. Daarnaast zijn er tal van uitbreidingsmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan meer woonruimte op de begane grond door middel van een uitbouw, of de mogelijkheid tot het realiseren van een extra slaapkamer op de tweede verdieping door het plaatsen van een dakkapel. Download de sfeerbrochure en laat je inspireren door de diverse opties.